Dividend ADYEN

Adyen is een Nederlands fintechbedrijf dat betalingsdiensten en technologische oplossingen aanbiedt voor zowel online als fysieke betalingen. Het werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien een aanzienlijke groei doorgemaakt. Adyen fungeert als een schakel tussen verkopers (merchants) en hun klanten, waardoor betalingen in verschillende valuta's en via diverse kanalen mogelijk zijn, zoals creditcards, bankoverschrijvingen, mobiele betalingen en e-wallets. Het platform van Adyen is ontworpen om naadloze betalingen te faciliteren en biedt uitgebreide rapportage- en analysesystemen om inzicht te krijgen in de betalingsstromen. Het bedrijf bedient internationale klanten, variërend van kleine ondernemingen tot grote multinationals, en streeft naar een veilige en efficiënte betaalervaring voor zowel de verkopers als hun klanten.
Aandeel : ADYEN
Dividend: Jaarlijks
Beurs: AEX
Dividendrendement: 0,0 %
Prognose dividend: € 0,00
Website
Sector:
Dividendbeleid: Adyen heeft geen dividendbeleid. Het bedrijf heeft sinds zijn oprichting in 2006 geen dividend uitgekeerd. De directie van Adyen is gericht op het investeren in de groei van het bedrijf en het uitbreiden van zijn wereldwijde aanwezigheid. De directie is van mening dat deze investeringen op de lange termijn meer waarde zullen creëren voor aandeelhouders dan het uitkeren van dividend.

De directie van Adyen evalueert zijn dividendbeleid regelmatig en kan in de toekomst besluiten om dividend uit te keren. De directie zal bij deze beslissing rekening houden met een aantal factoren, waaronder de financiële positie van het bedrijf, de groeivooruitzichten en de voorkeuren van de aandeelhouders.

Hier zijn de belangrijkste punten van het dividendbeleid van Adyen:
  • Adyen heeft geen dividendbeleid.
  • De directie van Adyen is gericht op het investeren in de groei van het bedrijf en het uitbreiden van zijn wereldwijde aanwezigheid.
  • De directie van Adyen evalueert zijn dividendbeleid regelmatig en kan in de toekomst besluiten om dividend uit te keren.

Beursagenda

Ex-dividend data

Dividend per Jaar

Dividend Bedrag
2023 € 0,00
2022 € 0,00
2021 € 0,00
2020 € 0,00
2019 € 0,00
2018 € 0,00
2017 € 0,00